Kurs

For de som ønsker å engasjere seg i klubben kan vi tilby diverse kurs.  Kursa er som regel gratis eller sponset. Det første styrketreningskurset er nå avviklet. 15 personer deltok. Vi har nå hatt en person på intruktørkurs i basistrening. Kurset ble arrangert av Olympiatoppen.

Utstyr

Manualer opp til 50kg, tredemøller, en romaskin, spinningsykler, smithmaskin, cablecross, store frivekts areal med mye utstyr til.

Stevner

TVK skal arrangere Vestlandsmesterskap 2017, NM Veteran 2017 og NM A2017. Vi håper flest mulig av våre medlemmer bidrar.

Nøkkelkort

Alle skal fra Januar 2009 ha eget nøkkelbrikke. Nøkkelbrikkene er personlige og skal ikke lånes ut. Det er heller ikke anledning for andre å trene på din brikke. (kammerater, familie o.l) Brikka skal tas med på hver trening og fungerer som medlemskort. For personer under 18 må depositum for brikke betales kontant.

Utestengelse

TVK har i år sett seg nøtt til å utestenge personer. Brudd på reglemang kvalifiserer til utestengelse. Ved mistanke om bruk av forbudte midler, i forbindelse med trening, blir en utestengt med umiddelbar virkning.

Dopingkontroll

Ale som trener plikter å stille til kontroll ved forespørsel. Det kan også dukke opp dopingkontrollører i treningslokalet. Vi er ett «rent idrettslag» se mer info http://www.antidoping.no/.